Opening Snookervereniging Groningen daverend succes

Er is een prachtige nieuwe snookervereniging in het noorden van het land! Op 20 januari heeft Snookervereniging Groningen de Grand Opening gevierd van hun vereniging in eigen pand

29 januari 2024

GRONINGEN – Snookervereniging Groningen heeft in korte tijd gezorgd voor prachtig materiaal, een grote inzet voor (opleiding van) jonge snookeraars, én heeft inmiddels al 35 leden, waarvan vijf jeugdspelers die of lid zijn of training ontvangen – en dat is bij snooker ongehoord. Aan de Ulgersmaweg 47 staan sinds kort mooie snookertafels waarop het fijn spelen is. Voor een vast bedrag per maand kun je hier onbeperkt, 24 uur per dag, 7 dagen per week snookeren met professioneel materiaal. De trainers verzorgen introductiecursussen, workshops en wekelijkse trainingen voor de jeugd.

Het bestuur, bij monde van Frank Bokdam, verrichte op 20 januari de officiële opening van het eigen pand met grote dank aan alle vrijwilligers die de afgelopen weken veel werk hebben verzet om het pand in te richten en netjes te maken.

Veel leden en geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen en werden verwend met een kop snert, en hapjes en drankjes.

Professionele snookeraar Lukas Kleckers, nummer 76 van de wereld, was aanwezig om een prachtige demonstratie te geven. Bezoekers konden een lot kopen om kans te maken een frame tegen Lukas te spelen. Daarna speelde Lukas een paar leuke potjes tegen onze de jeugdleden.

Op een andere tafel konden de bezoekers die nog nooit hadden gesnookerd een paar leuke oefeningen doen.

Alles over de Grand Opening van Snookervereniging Groningen leest u hier.

 




 

Snookervereniging Groningen (website)

 

Tekst: KNBB
Intro: Snookervereniging Groningen (bewerkt)
Foto’s: Snookervereniging Groningen
Video: RTV Noord
Met dank aan: Bram Downes

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Lokaal/regionaal Snooker
Volg ons online